Inici Actualitat Emotius minuts de silenci a Taradell en record de les víctimes de...

Emotius minuts de silenci a Taradell en record de les víctimes de l’atemptat de Barcelona

0
COMPARTIR

Amb les tres banderes (catalana, estelada i del municipi) del balcó de l’Ajuntament de Taradell a mitja asta, aquest divendres a les 12 del migdia s’han fet cinc minuts de silenci en record de les víctimes de l’atemptat terrorista d’aquest dijous a Barcelona. La xifra ja ha pujat fins a les 14 persones mortes, després de confirmar-se la defunció d’una dona ingressada a l’Hospital Joan XXIII en estat greu.

El silenci ha estat absolut, només trencat per algun estossec, el pas d’algun cotxe o la crida de ‘Mama, mama’ per part d’un nen petit. Hi han participat l’alcalde, regidors, treballadors municipals i desenes de ciutadans.

Entre unes 150 i 200 persones (fa de mal dir la xifra) han participat en la mostra de condol i solidaritat, però també de rebuig per l’atropellament massiu a les Rambles de Barcelona i el següent atac al Passeig Marítim de Cambrils.

També s’ha fet minut de silenci al dispensari de Taradell, amb treballadors i vilatans.

Foto: Twitter EAP Santa Eugènia

D’altra banda, l’ANC Taradell ha confirmat que demà dissabte no farà parada de cara a l’11 de setembre davant de can Prat en senyal de condol per l’atemptat.

L’Ajuntament de Taradell també ha decidit que dissabte en la inauguració de l’exposició d’artistes locals que es farà a les 7 de la tarda, no hi haurà cap tipus de brindis ni pica pica.

 

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments