Inici Actualitat L’ANC Taradell inicia la penjada de domassos als carrers a favor del...

L’ANC Taradell inicia la penjada de domassos als carrers a favor del SÍ al referèndum de l’octubre

0
COMPARTIR

L’ANC Taradell ha començat a fer campanya pel SÍ al referèndum del proper 1 d’octubre. I ho ha fet amb una primera acció que consisteix en la penjada de domassos, un peça de tela, amb els diferents colors de la Campanya del SÍ.

La primera ja es pot veure al carrer Aiguafreda, just a l’entrada al barri de Castellets.

Recordem de cara a la Diada de l’11 de setembre es tornen a fer autocars per assistir al gran acte, que tindrà lloc a la ciutat de Barcelona. L’ANC Taradell ofereix tiquets de bus per tots els taradellencs que s’hi vulguin desplaçar i participar-hi. Els tiquets (preu 10 euros) es poden comprar a Can Vilaró en horari de botiga i també a la parada que cada dissabte al matí hi ha al davant de can Prat, on també es podran comprar samarretes. L’hora de sortida serà a les 2 del migdia.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments