Inici Actualitat La UD Taradell inicia els entrenaments de pretemporada

La UD Taradell inicia els entrenaments de pretemporada

0
COMPARTIR

L’equip de Tercera Catalana de la UD Taradell ja ha començat la pretemporada de cara al debut de lliga el proper 2 de setembre. Els jugadors, dirigits pel nou tècnic Gerard Pallarès, ja van fer la primera sessió aquest dimarts.

Malgrat que encara hi ha jugadors de vacances, l’equip disputarà el primer partit amistós aquest diumenge 13 d’agost a la Roureda (18:30h) davant del Manlleu B.

De moment, les noves incorporacions són quatre: el porter Guillem Ges, el defensa Arnau Trabal i els migcampistes Ignasi Casacuberta i Oriol Oller. Aquests completen la resta de la plantilla, que majoritàriament segueixen de la temporada anterior, tot i que també hi ha algun jugador a prova que podria acabar fitxant.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments