Inici Actualitat Nou repunt de l’atur a Taradell durant el mes de juliol de...

Nou repunt de l’atur a Taradell durant el mes de juliol de 2017

0
COMPARTIR

Per segon mes consecutiu l’atur a Taradell ha augmentat. Ho ha fet de forma més moderada, ja que durant el mes de juliol un total de set persones es van incoporar a la xifra d’aturats. Segons dades del departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, ara mateix hi ha 258 taradellencs sense feina. Fa un any la xifra també va augmentar, però llavors eren 301 els taradellencs que estaven sense treballar.

A nivell osonenc, la dinàmica ha estat a la baixa. I és que l’atur ha disminuït en 16 persones, situant-se en la xifra de 7.935 osonencs sense feina. Fa un any, la xifra era molt més alta, 9.211 osonencs a l’atur.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments