Inici Actualitat La 33a edició del Torneig de Futbol 5 de Taradell va decidir...

La 33a edició del Torneig de Futbol 5 de Taradell va decidir dissabte els campions

0
COMPARTIR
Foto: Web UD Taradell

La 33a edició del Torneig de Futbol 5 de Taradell va decidir els campions en les finals jugades aquest dissabte, al camp municipal de la Roureda.

En categoria Prebenjamí, els taradellencs Els Llampecs van procalmar-se campions derrotant a la final per 3 gols a 2 als Procàmers.

En Benjamins, el títol va ser per Tenas Team que va superar per 2 gols a 1 a Inter-Cat a la final. Mentrestant, en categoria Aleví va guanyar la Canalla del Capellà, imposant-se per 3 a 1 a Auto Vigatana Team. En categoria Infantil el títol va ser per Semen i Varis que va guanyar 3 gols a 2 als All Stars.

En categoria Cadet la Canalla del Capellà va superar a la final a White Bulls per 2 gols a 1. Finalment, en categoria Juvenil títol per Nuguets 3 que va superar als penals a Real Furcia. Al llarg de cinc setmanes van passar pel torneig un total de 107 equips i més de 900 jugadors, convertint la 33a edició en la més participativa de la història del torneig.

Més informació i fotos del Torneig a la web de la UD Taradell.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments