Inici Actualitat L’ANC Taradell comença a vendre tiquets de bus per anar l’11 de...

L’ANC Taradell comença a vendre tiquets de bus per anar l’11 de setembre a Barcelona

0
COMPARTIR

La Diada de l’11 de setembre tornarà a tenir com a nuclia la ciutat de Barcelona. L’Assemblea Nacional Catalana (ANC) organitzarà una mobilització entre el Passeig de Gràcia i el carrer d’Aragó per fer un immens signe ‘Més’.

Per aquest motiu, l’ANC Taradell ja ha iniciat la venda de tiquets de bus per tots els taradellencs que s’hi vulguin desplaçar i participar-hi. Els tiquets (preu 10 euros) ja es poden comprar a Can Vilaró en horari de botiga i també a la parada que cada dissabte al matí hi haurà al davant de can Prat, on també es podran comprar samarretes. L’hora de sortida serà a les 2 del migdia.

Com inscriure’s a la mobilització

Els quatre braços de la mobilització es divideixen en 48 trams i cada tram correspon a una comarca. Tot i que Osona es distribuirà en tres trams: 107, 108 i 109.

Es convocarà a la gent al seu tram a les 4 de la tarda. A les 5 es començaran a desplegar quatre macro pancartes als extrems dels eixos (Carrer Casanova, Jardintes de Gràcia, Passeig Sant Joan i Ronda de Sant Pere). A les 17:14h les pancartes començaran a avançar cap al punt central per sobre dels assistents.

Per apuntar-se, cal inscriure’s a la web si.assemblea.cat. per assegurar que tots els trams estaran plens.

La samarreta

La samarreta de la Diada 2017 serà groc fluorescent en homenatge a les armilles dels voluntaris que fan possibles les diades i les mobilitzacions.

La idea és que la gent porti samarretes d’altres edicions o causes i que al pas de les pancartes gegants es vagin posant la samarreta fluorescent de la Diada del Sí, provocant un joc de colors.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments