Inici Actualitat Torna l’Òpera a la fresca a Taradell aquest divendres

Torna l’Òpera a la fresca a Taradell aquest divendres

0
COMPARTIR

Per segon any consecutiu Taradell viurà una nit d’òpera a la fresca. Aquest divendres als jardins del Centre cultural Costa i Font, la Biblioteca Antoni Pladevall i Font i l’Ajuntament de Taradell permetran seguir l’òpera ‘Il Trovatore’ de Giuseppe Verdi. Serà a les 10 del vespre.

La iniciativa, tal i com es va fer l’any passat, forma part de la campanya ‘El Liceu a la Fresca’ i serà retransmès pel Canal 33. Aquest 2017 un total de 160 municipis habilitaran espais públics per seguir la retransmissió a la fresca. Fins i tot, n’hi ha de l’esta espanyol, ja que TVE ho retransmetrà per La 2. Taradell és la segona vegda que hi participa. L’any passat es va poder veure ‘La Bohème’ de Giacomo Puccini.

Dissabte humor a la fresca

Mentrestant, també dins del cicle ‘Els juliols a la fresca’, dissabte hi haurà una nova proposta al Parc de la Font Gran. El cantautor i humorista Quim Vila interpretarà el seu monòleg ‘Cap a l’espai sideral’. Serà a partir de les 10 de la nit.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments