Inici Actualitat El Xocolater de Taradell estrena un espai per a tastos relacionats amb...

El Xocolater de Taradell estrena un espai per a tastos relacionats amb la gastronomia

0
COMPARTIR

El Xocolater de Taradell va estrenar aquest dilluns un nou espai exterior reservat a tastos. Pretén ser un espai relaxat que giri entorn de les trobades relacionades amb la gastronomia. De fet, l’espai no només és per a tastos que pugui fer de xocolata, sinó que també estarà obert a professionals o empreses que vulguin realitzar algun tipus de trobada, reunió o tast entorn d’un producte gastronòmic.

Aquest nou espai està ubicat a la part posterior de la botiga i compta amb una capacitat per a una dotzena de persones. La voluntat és que es pugui aprofitar el fet que està a l’aire lliure per potenciar degustacions o simplement reunions amb un format diferent al d’una sala o despatx.

L’estrena es va fer amb un petit grup de taradellencs que van poder degustar fins a cinc tipus de xocolata diferents. Entre elles, una varietat que el Xocolater posarà a la venda l’any vinent i que ha elaborat expressament amb motiu del 10è aniversari.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments