Inici Actualitat Havaneres amb el Grup Rems per tancar el diumenge a Taradell

Havaneres amb el Grup Rems per tancar el diumenge a Taradell

0
COMPARTIR

La Plaça es va omplir aquest diumenge al vespre per gaudir amb les havaneres dels ‘Juliols a la fresca’. En aquesta ocasió l’actuació va anar a càrrec del Grup Rems, que ja havien vingut a Taradell el 2013 i 2015.

Van oferir un repertori a la fresca a base d’havaneres tradicionals, cançons populars i melodies marineres. Aquest grup va ser format el 1974 per Ramon Carreras. No hi va faltar tampoc el rom cremat per al públic.

 

La proposta formava part del programa Juliols a la fresca. Era el segon cap de setmana amb propostes. El proper hi haurà òpera a la fresca i monòleg còmic.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments