Inici Actualitat La taradellenca Laura Arau entre els passatgers d’un vol a Dakar retinguts...

La taradellenca Laura Arau entre els passatgers d’un vol a Dakar retinguts per aturar una deportació

1
COMPARTIR
Foto: Twitter @araulaura

La taradellenca Laura Arau marxava aquest dissabte de vacances al Senegal amb una amiga, Anna Palou. Al final no han pogut viatjar després de ser entre els 11 passatgers expulsades per evitar la deportació d’un jove immigrant senegalès.

El vol, operat per Vueling i Iberia, marxava aquest dissabte a la tarda (16:30h), però els passatgers han evitat que s’enlairés després de constatar que hi viatjava una persona senegalesa, emmanillada i custodiada per dos policies. Llavors, amb un petit grup de passatgers s’han amotinat i han reclamat que el baixessin de l’avió i l’alliberessin. Entre ells hi havia l’activista taradellenca Laura Arau.

Tuit de Laura Arau:

Per raons de seguretat, el pilot de l’avió ha fet baixar tots els passatgers. Segons sembla, però, la Guàrdia Civil ha identificat els sis passatgers que han protestat i els ha denunciat per desordre públic i posar en risc la seguretat. Al mateix temps, han reubicat la resta de passatgers en un altre avió que ha marxat cap a les 7, però als 11 denunciats no els han deixat volar.

El vol de tornada Dakar-Barcelona ha quedat cancel·lat, però. Vueling també podria emprendre accions contra els sis passatgers. Al mateix temps, les passatgeres també podrien emprendre accions legals per denunciar els fets.

Vídeo d’Anna Palou:

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

1 Comment
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Assumpta Pallarès Macaya
Assumpta Pallarès Macaya
16 juliol 2017 15:25

Vull donar les gràcies a Laura Arau i cinquanta passatgers més de Vueling, destí Dakar, per la denúncia i motí que van fer el 15 de juliol de 2017, al veure que un senegalès era deportat en el seu mateix vol, solidaritzant-se amb ell.

És un bon exemple a seguir.

En el meu cas, col.laboro com a voluntària amb la Fundació Benallar de Barcelona.