Inici Actualitat Ple absolut a la Biblioteca per seguir el documental sobre ‘Una rosa...

Ple absolut a la Biblioteca per seguir el documental sobre ‘Una rosa al viento’

0
COMPARTIR

La Biblioteca Antoni Pladevall i Font es va omplir aquest divendres a la nit per veure el documental ‘Recordant… Una rosa al viento’. El reportatge, realitzat pel Grup de Recerca local de Taradell a través d’entrevistes a taradellencs, recorda com es va viure a Taradell el rodatge de la pel·lícula que el 1983 es va rodar amb Xavier Cugat, Mònica Randall i Fernando Esteso.

Precisament, una de les protagonistes era la taradellenca Montse ‘Sete’ Molas que amb 12 anys va rodar una pel·lícula. Divendres el públic va poder veure en primer lloc el documental i després la pel·lícula. Entremig es va fer una pausa on van poder degustar crispetes i un refresc.

El documental recorda escenaris on es va fer el rodatge, anècdotes de la presència de Xavier Cugat i els actors a Taradell durant aquells dies, i vivències de taradellencs que van fer d’extra o van interactuar amb els protagonistes.

Aquí podeu veure el reportatge:

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments