Inici Actualitat Novetats literàries a la Biblioteca de Taradell aquest juliol de 2017

Novetats literàries a la Biblioteca de Taradell aquest juliol de 2017

0
COMPARTIR

Avui us presentem novetats literàries que han arribat a la Biblioteca Antoni Pladevall i Font durant aquest juliol de 2017. Recordem que a la web, a l’apartat on posa Biblioteca trobeu la pàgina dedicada a les novetats bibliogràfiques de cada mes. Esperem que sigui del vostre interès.

 

Novel·la

Nosaltres en la nit | Kent Haruf

Barcelona: Angle, 2017

Sinopsi: La proposta que l’Addie Moore fa al seu veí Louis Waters —si li agradaria anar a casa seva per dormir amb ella— sacsejarà profundament les seves vides i les seves expectatives. Tots dos fa anys que són vidus i saben què és la soledat. De la distància i l’estranyesa dels primers moments, avancen cap a la intimitat i la complicitat, cap a un coneixement profund de l’altre. En la quietud de la nit parlen amb franquesa sobre la seva joventut, els matrimonis i els fills, els enganys, les esperances, la solitud i les pors. Qui sap si passaran junts la resta de les seves vides.

Offshore | Petros Màrkaris

Barcelona: Tusquets, 2017

Sinopsi: Dies abans de morir, la Nel Abbott va trucar a la seva germana. La Jules no li va agafar el telèfon i va ignorar la seva petició d’ajuda. Ara la Nel és morta. Diuen que s’ha suïcidat. I la Jules ha hagut de tornar a un lloc d’on pensava que havia fugit per sempre i fer-se càrrec de la filla adolescent que la seva germana ha deixat òrfena. Però la Jules té por. Molta por. Por dels records que ha tingut enterrats durant tot aquest temps, de la Casa del Molí i d’una certesa: la Nel no s’hauria llançat mai al buit. I sobretot té por de l’aigua i d’un lloc que anomenen el gorg dels Ofegats.

Sota l’aigua | Paula Hawkins

Barcelona: La Campana, 2017

Sinopsi: Dies abans de morir, la Nel Abbott va trucar a la seva germana. La Jules no li va agafar el telèfon i va ignorar la seva petició d’ajuda. Ara la Nel és morta. Diuen que s’ha suïcidat. I la Jules ha hagut de tornar a un lloc d’on pensava que havia fugit per sempre i fer-se càrrec de la filla adolescent que la seva germana ha deixat òrfena. Però la Jules té por. Molta por. Por dels records que ha tingut enterrats durant tot aquest temps, de la Casa del Molí i d’una certesa: la Nel no s’hauria llançat mai al buit. I sobretot té por de l’aigua i d’un lloc que anomenen el gorg dels Ofegats.

Ballar en la foscor | Karl Ove Knausgard

Barcelona: L’Altra, 2016

Sinopsi: Amb divuit anys i tot just acabada l’escola, en Karl Ove se’n va a fer de mestre a un poblet de pescadors al nord de Noruega, molt a prop del pol Nord. La feina no li interessa gens: la seva intenció és estalviar prou per viatjar pel sud d’Europa mentre busca el temps i l’espai per començar la seva carrera literària.

Patria | Fernando Aramburu

Barcelona: Tusquets, 2016

Sinopsi: El dia en què ETA anuncia l’abandonament de les armes, Bittori es dirigeix al cementiri per explicar a la tomba del seu marit, el Txato, assassinat pels terroristes, que ha decidit tornar a la casa a on van viure. La presència de Bittori alterarà la falsa tranquil·litat del poble, sobretot de la seva veïna Miren, amiga íntima antigament, i mare de Joxe Mari, un terrorista empresonat.

Espérame en la última página | Sofía Rhei

Barcelona: Plaza & Janés, 2017

Sinopsi: Sílvia està a punt de fer 40 anys i viu a París. És l’amant d’Alain, un home casat que cada nit li explica la mateixa història per retenir-la. Ella, tot i saber que tot el que li diu no és cert, cau una vegada i una altra en la temptació de creure’l. La seva millor amiga la convenç perquè visiti a un entusiasta i enigmàtic conseller capaç de curar a través de la literatura.

La magia de ser Sofía | Elísabet Benavent

Madrid: Suma de Letras, 2017

Sinopsi: Sofia té tres amors: la seva gata, els llibres i El cafè d’Alexandria. Sofia treballa allà com a camarera i és feliç. No té parella i tampoc la busca, encara que desitjaria trobar la màgia. Però el destí, la casualitat o l’aroma del cafè farà que ell aparegui per primera vegada a la porta. Ell es diu Héctor i està a punt de descobrir el lloc on resideix la màgia.

Babilònia | Yasmina Reza

Barcelona: Anagrama, 2017

Sinopsi: Elisabeth, enginyera de patents de l’Institut Pasteur, acaba de fer seixanta anys i està trista per la mort de la seva mare, melancòlica pel record d’un amor de joventut perdut i una mica més sola des de que el seu fill s’ha independitzat. Viu amb el seu marit Pierre i per alegrar una mica l’estat d’ànim decideix organitzar una festa de primavera en la qual convida a diferents amics i veïns.

Podeu trobar més llibres al catàleg següent:

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments