Inici Actualitat Oriol Oller es converteix en el tercer fitxatge de la UD Taradell

Oriol Oller es converteix en el tercer fitxatge de la UD Taradell

0
COMPARTIR

Aquesta setmana s’ha oficialitzat el tercer fitxatge de la UD Taradell per afrontar la Tercera Catalana. Es tracta d’Oriol Oller, un migcampista procedent del Balenyà, que s’incorpora a la disciplina taradellenca.

La temporada passada va disputar 29 partits, 26 dels quals com a titular, i va marcar un gol. Oller té 29 anys i es va formar a la UE Vic. Abans de fer el salt al futbol amateur va estar a l’OAR Vic on va jugar algunes temporades. Des de feia quatre anys militava al Balenyà.

Després dels fitxatges del porter Guillem Ges i del migcampista Ignasi Casacuberta, Oller és el tercer fitxatge. En els propers dies podria concretar-se la incorporació d’un defensa i s’està a l’espera de fitxar un o dos jugadors més.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments