Inici Actualitat Les entitats taradellenques s’uneixen per coordinar accions pel Sí al Referèndum

Les entitats taradellenques s’uneixen per coordinar accions pel Sí al Referèndum

0
COMPARTIR

Més d’una trentena d’entitats i partits polítics taradellencs ja han signat el Manifest ‘Taradell pel Sí’ amb la voluntat que treballin per donar suport al Referèndum. Aquest dimecres al vespre, diverses d’elles es s’hi van sumar i es va aprofitar per fer la foto de les que ja s’hi han adherit. També es va fer una lectura del manifest.

La voluntat és treballar per aconseguir que guanyi el ‘Sí’ a Taradell en el referèndum de l’1 d’octubre. El manifest també planteja mobilitzar-se i assolir una coordinació àgil entre les entitats signants. Per aquest motiu, suposa la constitució d’una Taula d’entitats socials i polítiques de Taradell pel Sí.

Taradell.com, com a entitat taradellenca, també ha signat el manifest i forma part del col·lectiu.

Els objectius plantejats del Manifest són:

1.Dotar-nos d’instruments àgils de comunicació, traspàs d’informació i debat conjunt que ens permetin respondre de forma ràpida, consensuada i eficaç a les necessitats de mobilització que es presentin davant els intents de repressió que pateixin les nostres institucions, representants electes i/o vilatans/es per part de l’estat o la justícia espanyoles, tot promovent unitàriament les accions que es considerin necessàries.

2.Optimitzar els esforços de cada entitat en l’organització i l’assistència als actes en defensa del Referèndum d’autodeterminació i de campanya pel vot del Sí en el referèndum de l’1 d’octubre, tot respectant l’enfocament de cada entitat.

3.Generar dinàmiques de debat i consens des de la diversitat per encarar amb èxit, tot i les divergències, l’etapa post-Referèndum i el Procés Constituent de la nova República catalana.

4. Fer una crida a la resta d’organitzacions i col·lectius del municipi perquè se sumin a la Taula d’Entitats Socials i Polítiques de Taradell pel Sí.

5. Restar oberts a l’intercanvi d’informació i a la coordinació amb altres taules i organitzacions del territori pel Sí.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments