Inici Actualitat La UD Taradell iniciarà la lliga 2017-2018 rebent el Sant Vicenç de...

La UD Taradell iniciarà la lliga 2017-2018 rebent el Sant Vicenç de Torelló

0
COMPARTIR

Un any més la UD Taradell militarà a la Tercera Catalana. Concretament, al grup cinquè. Aquest dilluns s’ha fet públic el calendari de lliga. Segons la Federació Catalana de Futbol, els taradellencs iniciaran la lliga el 2 de setembre rebent a la Roureda el Sant Vicenç de Torelló.

Tal com ha passat en les últimes temporades, els taradellencs també tancaran la lliga com a locals. Ho faran el 26 de maig rebent la visita del Manlleu B, equip que aquest any entrena un vell conegut, l’exjugador i extècnic del club, Jaume Serra.

El 8 d’agost inici de la pretemporada

Els taradellencs encara no han tancat la confecció de la plantilla. De moment, s’han confirmat els fitxatges del porter Guillem Ges i del migcampista taradellenc Ignasi Casacuberta. Aquest dimarts, segurament, es confirmarà el tercer fitxatge i encara se n’esperen més.

L’equip, entrenat per Gerard Pallarès, començarà la pretemporada el 8 d’agost i disputarà un total de cinc amistosos. El de Festa Major serà l’últim, el 27 d’agost, davant del Roda de Ter.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments