Inici Actualitat Els botiguers de Taradell ofereixen l’experiència de sopar a la fresca a...

Els botiguers de Taradell ofereixen l’experiència de sopar a la fresca a la Plaça de les Eres

0
COMPARTIR

La tercera i última experiència sortejada per l’Associació de Botiguers de Taradell durant la campanya de Nadal es va portar a terme aquest dissabte a la nit. Consistia en un sopar sorpresa i únic a la Plaça de les Eres. Els 12 afortunats van poder gaudir de la singularitat de sopar a l’escenari de la Glorieta, que havia estat engalanada per a l’ocasió.

Primer de tot se’ls va portar a fer una ruta per diferents indrets de Taradell. Un cop instal·lats van ser servits per gaudir d’un sopar a la fresca fet per la Galetter i el Ciao Ciao. Després de menjar es van dirigir a la terrassa de l’Hostal Rosa on van poder degustar i una copa i van acabar sent obsequiats amb un pack de cerveses artesanes de Ca l’Albeert.

Els premiats en aquesta tercera experiència havien estat:  Fina Tañà, Jordi Oliveras, Joan Sañé, Glòria Terricabras, Montserrat Corominas i Mercè Cabanas.

Aquesta era la tercera experiència que han portat a terme els Botiguers de Taradell. Les dues anteriors van consistir en un dinar i ruta per pagès, i en un sopar al Castell d’en Boix.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments