Inici Actualitat 25 anys de la Festa d’en Toca-sons a través d’una exposició

25 anys de la Festa d’en Toca-sons a través d’una exposició

0
COMPARTIR

Aquests dies es pot veure al vestíbul del Centre cultural Costa i Font una exposició que repassa els 25 anys de la Festa d’en Toca-sons. La mostra compta amb material divers que explica en què consisteix la festa, quins personatges la integren i d’on ve el seu origen.

També s’hi poden contemplar algunes il·lustracions sobre els taradellencs que han interpretat el paper del famós bandoler fins al 2007. Al mateix temps, hi ha un espai d’hemeroteca on es recullen nombroses notícies sobre la festa publicades en diaris o tots els cartells de les diferents edicions. També hi ha una vitrina amb figures de fang realitzades per la taradellenc Rosa Tarrats i un espai amb diferents samarretes promocionals.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments