Inici Actualitat La vessant taradellenca del Canet Rock 2017

La vessant taradellenca del Canet Rock 2017

0
COMPARTIR
Txarango després d'actuar al Canet Rock. Foto: Bernat Almirall

Com és habitual en les altres edicions el Canet Rock compta amb la presència de molts taradellencs entre el públic. Però també cal destacar que aquest 2017 ha estat una edició molt més taradellenca.

I és que els Txarango, el grup cap de cartell que va tancar el Canet Rock 2017, té un marcat component taradellenc. Des de fa molts mesos dos integrants de la la formació són veïns de Taradell i viuen al nostre poble. Es tracta de Sergi Carbonell, pianista de Ribes de Freser (que ja ha protagonitzat la nostra T-10), i Alguer Miquel, cantant de Sant Joan de les Abadesses. Segur que molts els heu vist ja fer vida per Taradell. Ells van ser part dels responsables de fer gaudir al públic veient sortir el sol al Pla d’en Sala i posar el colofó a un espectacular Canet Rock, que va tancar la quarta edició amb el pas de més de 22.000 persones.

Txarango va entusiasmar al nombrós públic que va aguantar fins a quarts de 7 del matí, després de més de 12 hores de música per cantar de valent les seves cançons, tal i com es pot veure en aquest vídeo penjat pel Canet Rock, on es pot veure els dos nous taradellencs de costat:

Direcció artística taradellenca

Grup organitzador amb Laura Duran al mig. Foto: Bernat Almirall

Però el protagonisme taradellenc no acaba aquí. La directora artística del Canet Rock, Laura Duran, també és taradellenca, tot i residir a Barcelona. Duran fa moltíssimes estades a Taradell i se la pot veure sovint en diferents actes culturals i festius. Des de la primera edició del certamen és l’encarregada de programar quins grups actuaran i qui seran els encarregats d’enllaçar tots els concerts amb miniconcerts o punxadiscos.

Ella és responsable d’haver portat aquest 2017 grups com La iaia, Jarabe de Palo després de molts mesos sense actuar, Sopa de Cabra, Doctor Prats o Els Amics de les Arts.

En quant al Canet Rock 2017, el festival va plantejar diverses novetats com la moneda (Canetum) que va tenir molt bona acollida. Malgrat generar-se algunes cues per seguretat a l’entrada del recinte i d’altres en moments puntals en la compra de la moneda, el certamen va lluir convertint-se en un dels festivals de l’escena musical més consolidats entre el públic català i reivindicar el bagatge musical del nostre país.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments