Inici Actualitat Important augment de l’atur a Taradell durant el mes de juny de...

Important augment de l’atur a Taradell durant el mes de juny de 2017

0
COMPARTIR

El mes de juny de 2017 no ha estat bo en quant a atur per Taradell. Segons dades del departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, la xifra registrada va pujar en 14 persones durant el juny, situant-se en 251 taradellencs sense feina. És una de les pujades més importants registrades en els últims mesos. En aquest 2017 només hi havia hagut pujada durant el mes de març. Fa un any hi havia 284 taradellencs en situació d’atur.

A nivell osonenc, en canvi, el juny ha registrat una nova baixada de l’atur. Aquest juny del 2017 deixa en 7.951 els osonencs que estan sense feina. És a dir, 129 persones menys que al mes de maig. Fa un any hi hava 9.207osonencs en situació d’atur.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments