Inici Actualitat Un concert de Pastorets Rock obrirà dissabte el cicle ‘L’estiu a la...

Un concert de Pastorets Rock obrirà dissabte el cicle ‘L’estiu a la fresca’ de Taradell

0
COMPARTIR

Com és habitual el concert de versions a la Plaça obrirà el cicle ‘L’estiu a la fresca’ del mes de juliol a Taradell. Aquesta vegada els encarregats del concert seran el grup Pastorets Rock amb les seves peculiars versions musicals. L’actuació a l’aire lliure començarà a les 11 de la nit.

Cada cap de setmana hi haurà, com a mínim, una proposta cultural programada per l’Ajuntament de Taradell. Tot és gratuït. El diumenge 16 de juliol serà el torn de les havaneres amb la participació del Grup Rems, a partir de les 8 del vespre. Ja els vam poder veure l’any 2013 i 2015.

Òpera a la fresca

Per segon any, juntament amb la Biblioteca Antoni Pladevall i Font, es podrà tornar a gaudir d’òpera a Taradell. Els jardins de can Costa s’ompliran amb cadires i una pantalla gegant per seguir en directe l’òpera ‘Il trovatore’ de Giuseppe Verdi. Serà el divendres 21 de juliol a les 10 del vespre.

Mentrestant, el dissabte 22 de juliol hi haurà humor a la Font Gran. El cantautor i humorista Quim Vila presentarà el seu espectacle ‘Cap a l’espai Sideral’. Començarà a les 10 del vespre.

El cicle es tancarà el diumenge 30 de juliol a les 7 de la tarda amb un espectacle infantil a la Plaça de les Eres, que anirà a càrrec del Pot Petit.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments