Inici Actualitat Taradell ha participat al projecte d’aprenentatge ‘Jo puc, tu pots!’

Taradell ha participat al projecte d’aprenentatge ‘Jo puc, tu pots!’

0
COMPARTIR

Diversos municipis de la Mancomunitat La Plana, entre ells Taradell, han participat en la 5a edició del projecte d’aprenentatge-servei ‘Jo puc, tu pots!’. Es tracta d’un servei que estableix relacions de mentoria escolar entre estudiants de 4t d’ESO o batxillerat i alumnes de Primària per millorar les possibilitats d’èxit acadèmic d’aquests alumnes i fomentar la responsabilitat, el compromís i l’autonomia dels estudiants de batxillerat.

Els alumnes mentors acompanyen, individualment o en grup reduït, a alumnes de Primària o primer cicle d’ESO fora de l’horari lectiu. Com a contrapartida, reben una beca per la inscripció a algun curs de llengua estrangera.

La selecció dels alumnes beneficiaris es fa en col·laboració entre professionals de serveis socials de la Mancomunitat i els centres educatius per buscar mecanismes de compensació per a infants i adolescents en risc d’exclusió social o vulnerabilitat.

El projecte va començar al mes de gener i es va tancar amb la finalització del curs escolar. En total, cada alumne ha fet unes 30 hores de mentoria en els mateixos centres educatius, biblioteques o espais joves.

En total hi han participat 12 mentors dels pobles de Folgueroles, Sant Miquel de Balenyà, Seva, Taradell i Tona.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments