Inici Actualitat La taradellenca Rita Sañé il·lustra el conte ‘La crida’ per conscienciar sobre...

La taradellenca Rita Sañé il·lustra el conte ‘La crida’ per conscienciar sobre la degradació del medi ambient

0
COMPARTIR

La taradellenca Rita Sané ha il·lustrat un nou conte del projecte ‘Implica’t+‘. Aquest dimarts al vespre es va presentar a Lleida. El conte porta per títol ‘La crida’ i ha estat escrit per Jaume Centelles i Desirée Grifé. Rita Sañé s’ha encarregat de fer totes les il·lustracions.

L’objectiu del conte és conscienciar sobre la degradació del medi ambient i dels mars i oceans. Situa l’acció inicial en una reunió de dofins a les profunditats del mar on s’acorda fer arribar als humans la preocupació per la degradació de l’ecosistema marí. Amb l’ajuda d’ocells i altres animals organitzen una cadena per l’aigua, pel cel i per la terra, alertant dels perills amb la intenció d’arribar i fer-los entendre que cal prendre mesures.

El conte posa accent en la degradació dels nostres mars i oceans

El conte està indicat especialment per als infants de cicle infantil i cicle inicial. Està previst que es distribueixi gratuïtament a tots els centres educatius i biblioteques de la província de Lleida. El conte es podrà llegir en català, castellà, occità, francès, anglès, italià i braille.

El projecte ‘Implica’t+’ és una iniciativa de més de cinquanta mestres i professors de la demarcació de Lleida per, de forma voluntària, posar el seu granet de sorra en canviar valors i construir un món més just. Fa un any ja es va publicar el conte ‘Sota l’acàcia’.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments