Inici Actualitat Es penja la bandera arc iris LGTBI per primer cop en un...

Es penja la bandera arc iris LGTBI per primer cop en un edifici municipal de Taradell

0
COMPARTIR

L’acord de govern entre PDeCAT, ERC i SI ja té el primer fruit. Un dels temes que havia estat de discussió en els últims temps era si s’havia de penjar la bandera arc iris a l’Ajuntament de Taradell en els dies de commemoració del col·lectiu. ERC sempre havia demanat que es pengés la bandera al balcó de l’Ajuntament, i el PDeCAT defensava que no era l’espai idoni.

Doncs, per primera vegada avui s’ha penjat la bandera a Taradell de forma oficial. S’ha fet, però, a l’edifici de l’Espai Solidari (carrer Ramon Pou, 82) amb motiu del Dia de l’alliberament de lesbianes, gais, transexuals, bisexuals i intersexuals (LGTBI).

A les 8 del vespre també està previst fer la lectura del manifest. Aquests fets responen a l’adhesió de l’Ajuntament de Taradell al pla comarcal per la igualtat per raó d’orientació sexual i identitat de gènere.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments