Inici Actualitat Els veïns de la urbanització La Roca celebren aquest cap de setmana...

Els veïns de la urbanització La Roca celebren aquest cap de setmana la seva festa major

0
COMPARTIR

Cap de setmana d’activitats festives a la urbanització La Roca de Taradell. L’Associació de veïns ha organitzat un conjunt d’actes per celebrar la festa major.

La primera serà una novetat. La primera edició d’una caminada nocturna que tindrà lloc divendres a 2/4 de 9 del vespre i que comptarà amb la col·laboració del Centre Excursionista Taradell. La sortida i arribada serà a la caseta d’informació de la urbanització.

Dissabte ple d’activitats

El dia central i atapeït d’activitats serà el dissabte a la tarda. A les 4 un trenet recorrerarà la urbanització a buscar passatgers entre les cases que tinguin un drap o mocador blanc lligat.

A les 5 la zona de la Plaça de Sant Quirze viurà una festa de l’escuma amb inflables aqüàtics. I a la mateixa hora a l’ermita hi haurà missa. A les 6 de la tarda es farà un berenar popular preparat per famílies de la urbanització.

Ja a les 9 del vespre començarà el sopar popular a la pista poliesportiva. Allà es lliuraran els premis del concurs de dibuix infantil i hi tindrà lloc una quina, amb col·laboració dels comerciants i botiguers taradellencs. Finalment, a les 11 de la nit començarà un espectacle de màgia amb Potadecabra i es tancarà amb discomòbil.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments