Inici Actualitat El Torneig F5 de Taradell 2017 comença dilluns amb rècord d’equips participants

El Torneig F5 de Taradell 2017 comença dilluns amb rècord d’equips participants

0
COMPARTIR

Un total de 107 equips participaran a la 33a edició del Torneig de Futbol 5 de Taradell, que s’inicia aquest dilluns al camp municipal de la Roureda. Es tracta de la inscripció rècord de la competició que s’allargarà fins el 29 de juliol.

A la 33a edició en total hi participaran uns 900 jugadors dividits en les següents categories: 11 equips de categoria prebenjamí, 21 equips de benjamí, 25 equips d’aleví, 26 equips d’infantil, 16 equips de cadet i 8 equips de juvenil.

El torneig començarà el dia 26 de juny, tindrà quatre setmanes de lligueta i l’última setmana es destinarà a les fases finals. Les finals i les finals de consolació es jugaran el dissabte 29 de juliol, el mateix dia que es celebrarà la cloenda del Torneig.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments