Inici Actualitat Els grills canten, els cargols s’afanyen i les granotes no apareixen al...

Els grills canten, els cargols s’afanyen i les granotes no apareixen al concurs de Taradell

1
COMPARTIR

El parc de la Font Gran de Taradell va atraure l’interès de molt públic aquest diumenge al matí en el retornat concurs de grills, cargols i granotes, que organitza l’Agrupament Rocaguinarda. Després de quatre anys sense fer-se, l’activitat va reunir molta gent i una participació de 14 grills i 18 cargols.

En l’apartat de grills, hi va haver 11 participants que van presentar propostes molt originals de gàbies. Hi havia des de pals d’escombra, tendes o gàbies ambientades en l’època del Juràssic. Precisament, el premi a la gàbia més original va ser per Jofre Cedó que va presentar una gàbia amb dinosaures a l’estil Juràssic Park i amb un amplificador per sentir el cant del grill. També es va donar un accèssit a Arnau Freixas a la gàbia diferent, ja que va presentar dues escombres amb uns espais habilitats al mànec com a gàbia de grills. El premi al grill que va cantar primer va ser també per Arnau Freixas.

Mentrestant, la cursa de cargols va centrar l’expectació en una plataforma habilitada. El premi al primer i segon cargols més ràpids va ser per Júlia, Arlet i Laia Xifré. Mentre que el guardó al cargol més gros va ser per Iona i Berta Reig. Aquí hi van participar 18 cargols amb 16 concursants.

L’únic concurs que va quedar desert per falta de participants va ser el de granotes. Això va permetre repartir la dotació dels premis entre les altres dues proves.

Els guanyadors

Cal destacar que el jurat del concurs estava format per tres antics caps de l’Agrupament Joan Serra, Gerard Paredes i Antònia Victori, i Lluís Rodríguez i Jacint Casadevall. Al final del concurs es va fer un petit vermut per a tots els assistents.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

1 Comment
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Carmen Marshall
Carmen Marshall
25 novembre 2018 14:17

Hola! Fantastic concurs! Nomes volia preguntar si sabeu on puc trobar gabies per grills. Moltes gracies.