Inici Actualitat El barri de Mont-rodon celebra la seva festa major aquest cap de...

El barri de Mont-rodon celebra la seva festa major aquest cap de setmana

0
COMPARTIR

L’Associació de veïns del barri de Mont-rodon de Taradell ha dissenyat un cartell amplíssim per celebrar la seva festa major. Les activitats comencen dijous al vespre i s’allarguen fins diumenge al migdia.

El tret de sortida serà el pregó dijous a les 9 del vespre amb el pilot de motos, Marc Solà, com a pregoner. Tot seguit, està previst un concert d’havaneres amb el duet Els Indians amb rom cremat.

Concert de rock

El divendres al vespre (20:30h) hi haurà una màster class de zumba a la pista, on s’hi farà un sopar popular a base de d’entrepans de botifarra. Allà mateix hi tindrà lloc la 5a edició del Mont-Rockdon, un concert de música que enguany comptarà amb l’actuació del grup de versions Boys Damm.

Cap de setmana molt actiu

El dissabte estarà ple d’activitats. A les 10 del matí ja hi haurà una trobada de bicicletes clàssiques que realitzaran un petit recorregut fins a Santa Eugènia per tornar a Mont-rodon. A la mateixa hora començarà una matinal d’escacs al Pla del Gurri Xic, que també servirà per qui vulgui aprendre a jugar-hi.

A les 12 del migdia s’organitzarà un maridatge de vins i formatges al Pla del Gurri Xic a càrrec de l’enòleg David Bofill, del Celler d’Osona. El preu és de 12 euros.

A partir de les 5 de la tarda hi haurà la tradicional missa al Pla de les Albes. I es continuarà amb una xocolatada i un espectacle de circ. A les 9 del vespre hi haurà sopar popular a la Pista amb bingo inclòs, per acabar amb ball a càrrec de l’Orquestre Route 66 i discomòbil.

El diumenge serà el torn per la popular biciaigua (10:30h), un Holi Festival a les 12 de migdia i un aperitiu popular a partir de la una del migdia, que tancarà les activitats

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments