Inici Actualitat Taradell recupera després de 4 anys el tradicional concurs de grills, cargols...

Taradell recupera després de 4 anys el tradicional concurs de grills, cargols i granotes

0
COMPARTIR

L’Agrupament Rocaguinarda, El Cau, organitza aquest cap de setmana la 51a edició del Concurs de Grills, Cargols i Granotes. Aquest popular concurs feia quatre anys que no s’organitzava, ja que l’última edició va ser el 2012.

L’acte vol comptar amb la participació de tota la canalla de Taradell i rodalies, i des de l’entitat s’anima a les famílies a gaudir d’una activitat diferent emmarcada en un entorn natural i que permet una relació directa amb els valors del respecte i el coneixement de la natura.

Aquesta és una de les màximes de l’entitat que impulsa aquest certamen i de l’escoltisme, valors que el Cau vol promocionar amb actes com aquest. S’anima a petits i grans a participar i veure quin grill canta primer, quin cargol és el més ràpid i quina granota salta més. També es premiarà la originalitat de les gàbies de grills.

El concurs començarà a les 11 del matí d’aquest diumenge 18 de juny al parc de la Font Gran, i s’acabarà amb una mica de pica-pica a càrrec de La Refresca. Les bases del concurs i els premis es poden consultar al cartell de l’acte, que es distribuirà pel centre del poble i també es pot veure al Facebook del Cau.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments