Inici Actualitat Lluït 63è homenatge a la gent gran de Taradell

Lluït 63è homenatge a la gent gran de Taradell

0
COMPARTIR

Per 63a edició Taradell va celebrar aquest diumenge la Festa de l’Homenatge a la Vellesa. Més de 150 avis i àvies del poble van participar-hi en una diada que va començar amb una missa a l’església Sant Genís. Els avis anaven acompanyats dels seus padrins i van poder gaudir de les actuacions de la Coral del Remei i dels alumnes de l’escola el Gurri de Taradell.

A la sortida de missa es va fer el tradicional vermut aprofitant l’ombra dels til·lers del davant de l’església. Va ser l’acte que va precedir el gran dinar al Centre cultural Costa i Font, que va comptar amb més de 200 comensals. Allà l’avi i l’àvia de més edat van ser els encarregats de taller el pastís de celebració, que es va cloure amb una actuació del grup GòspelGurb.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments