Inici Actualitat Taradell reconeix els millors esportistes 2017

Taradell reconeix els millors esportistes 2017

0
COMPARTIR

La Festa de l’Esport 2017 de Taradell es va tancar diumenge a la tarda-vespre amb el lliurament de guardons als millors esportistes de la temporada 2016-2017. L’acte es va fer al Serrat del Figaró i en total va reconèixer a 13 esportistes taradellencs.

Lluís Saborit, premi a la trajectòria en un club

Primer de tot, es va lliurar el premi a la dedicació a un club, que va ser per Lluís Saborit, vinculat des dels anys 80 al Centre Excursionista Taradell i impulsar de la nova secció d’orientació. També es van donar dos guardons a dos equips pels ascensos aconseguits aquesta temporada. Primer de tot, per a l’equip femení de pàdel del Club Parc d’Esports. Per segon any consecutiu ha pujat de categoria i la temporada vinent competirà a segona categoria comarcal.

Marta Carbó, premi a l’ascens del Pàdel femení del Parc d’Esports

També es va reconèixer el títol de lliga a la Nacional catalana del CP Taradell, que li permetrà disputar la primera divisió espanyola la propera temporada.

Miquel Masoliver recollint premi per l’ascens del CP Taradell

Tot seguit, va rebre un premi Jordi Araque pels èxits en un dues competicions internacionals. El bicitrialer taradellenc va ser segon al Campionat del món júnior de trial el setembre de 2016 i va repetir posició i podi al campionat d’Europa júnior. També s’ha proclamat tercer al campionat de Catalunya en categoria elit.

Jordi Araque, premi a la participació en uns mundials i europeus

Al mateix temps, es va premiar dues genets de raids hípics. Irene Serra que va ser tercera en categoria aleví a la Copa catalana de raids de 40 kms. i segona amb la selecció catalana al Campionat d’Espanya. I Mar Calle campiona de la Copa Catalana en categoria infantil de raids de 60 kms. i tercera amb la selecció catalana al Campionat d’Espanya de raids de 90 kms. També ha estat segona de Catalunya de raids de 60 kms. i 3a d’Espanya de joves cavalls de 90 kms.

Mar Calle, premi a la trajectòria esportiva infantil
Irene Serra, premi a la trajectòria esportiva aleví

Durant l’acte també es van premiar dues trajectòries esportives. Primer a Arnau Lledó, que actualment disputa els campionats d’Espanya i de Catalunya de motocròs, i que el 2016 es va proclamar campió del campionat de motocròs Accema 85cc i de les curses americanes 85cc. I de Jordi Mora pels triomfs en diverses curses d’obstacles i, sobretot, al campionat d’Espanya de curses d’obstacles OCR en la categoria de majors de 40 anys.

Jordi Mora, premi a la trajectòria esportiva màster
Arnau Lledó, premi a la trajectòria esportiva

Millors esportistes per categories

En categoria prebenjamí masculí, el millor esportista va ser Pau Montaña que aquesta temporada es va proclamar campió de Catalunya de natació. També va ser segon del campionat d’Osona prebenjamí.

Pau Montaña, millor esportista prebenjamí

En categoria aleví, el bicitrialer Jordi Tulleuda va rebre el guardó perquè aquest 2017 s’ha proclamat campió de Catalunya de trial en categoria aleví i el 2016 ja va guanyar-lo en categoria principiant i va sumar el títol al Campionat d’Espanya en categoria principiant.

Jordi Tulleuda, millor esportista aleví

En categories absolutes, en l’apartat femení el guardó va ser per dues patinadores. Meritxell Sánchez i Mireia Sirisi que aquest 2017 s’han proclamat subcampiones de Catalunya i d’Espanya de patinatge artístic en la modalitat de shows conjunts. També han disputat el campionat d’Europa i s’han classificat pel campionat del món.

Mireia Sirisi i Meritxell Sánchez, millors esportistes femenines

En l’apartat masculí, el guardó va ser per Albert Pujol, que ja fa quatre anys seguits que rep el premi. Aquesta temporada ha guanyat la marató TransGranCanaria, el Trail Rocacorba, la Cabrerès Mountain Marathon i ha estat subcampió de la National Sky Series 2016.

Albert Pujol, millor esportista masculí

L’acte es va tancar amb un sopar degustació al mateix Serrat del Figaró. En la galeria de fotos de la Festa de l’Esport podeu veure més fotos.

Fotos de la gala: Enric Montaña

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments