Inici Actualitat Taradell munta un autocar per anar a l’acte pel referèndum d’aquest diumenge...

Taradell munta un autocar per anar a l’acte pel referèndum d’aquest diumenge a Barcelona

0
COMPARTIR

Sota el lema ‘Referèndum és democràcia’, aquest diumenge a Barcelona l’Assemblea Nacional Catalana, l’Associació de Municipis per la Independència i Òmnium Cultural organitzen un acte en defensa del referèndum. Pretén ser un nou acte multitudinari de clar suport a la convocatòria i celebració del dret a decidir.

Per aquest motiu, des de Taradell l’Assemblea està muntant un autocar per assistir-hi. Sortirà a 2/4 d’11 del matí de la parada del bus. El preu del bitllet és de 5 euros i es pot cmoprar a Esports Autonell (els socis, simpatitzants i col·laboradors ho tenen gratuït).

L’acte es farà a les 12 del migdia a la plaça de Puig i Cadafalch de Montjuïc.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments