Inici Actualitat Taradell es prepara per un cap de setmana plenament esportiu

Taradell es prepara per un cap de setmana plenament esportiu

0
COMPARTIR

La 9a Festa de l’Esport de Taradell programarà tres dies amb tota una sèrie d’activitats esportives pensades per a diferent públic i diferents disciplines.

Divendres a les 8 del vespre ja s’iniciaran les activitats amb un partit de futbol entre bandolers i sometents al camp de la Roureda. Hi haurà partits també per la canalla. L’activitat s’enmarca en el 25è aniversari de la Festa d’en Toca-sons.

Segona cursa d’obstacles

Dissabte començarà el matí amb una concentració de motos antigues i actuals a la Plaça de Santa Llúcia. Allà es podrà visitar l’exposició de motos antigues que té el taradellenc Jaume Serra.

L’activitat més multitudinària segurament serà la cursa d’obstacles, que complirà la segona edició. Serà a 2/4 de 5 de la tarda i ja l’any passat va sorprendre per la gran participació i la quantitat d’obstacles que s’havien de superar. Hi podran participar nens i nenes de totes les edats, en categories diferents, i també majors de 25 anys. Serà al voltant del bosc el Pujoló i les inscripcions es podran fer a partir de 2/4 de 4. Es recomana portar roba vella.

Al vespre (20:30h) tindrà lloc una caminada nocturna amb botifarrada d’uns 7 quilòmetres de recorregut per realitzar en família. Les inscripcions es podran fer durant tota la tarda al bosc del Pujoló.

Reconeixement als millors esportistes

L’últim acte serà diumenge a la tarda al Serrat del Figaró. Allà hi tindrà lloc l’acgte més institucional amb el lliurament de guardonos als millors esportistes de l’any i un sopar degustació que està obert a tothom (els tiquets es poden adquirir a l’Ajuntament, EAS i cafè de can Costa).

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments