Inici Actualitat Trobada amb vida la veïna de Sant Miquel de Balenyà desapareguda des...

Trobada amb vida la veïna de Sant Miquel de Balenyà desapareguda des de dijous

0
COMPARTIR

Mercè Corominola, de 78 anys i desapareguda des de dijous al vespre, ha estat trobada amb vida aquest dilluns a la tarda, poc abans de les set, en terme municipal de Taradell. Segons sembla la veïna de Sant Miquel de Balenyà estaria bé de salut, malgrat que ha estat quasi quatre dies i quatre nits enmig del bosc.

El Servei d’Emergències Mèdiques l’ha atès en un primer moment i l’han trasllat a l’Hospital de Vic, ja que presentava símptomes de deshidratació.

Segons hem pogut saber, hauria estat trobada en una part amagada d’un camp entre el Gurri Gros i el Castell de Mont-rodon. La persona que l’ha trobat, segons ens han informat, hi ha anat a títol individual i expressament des de Vic sense formar part dels grups de voluntaris. Ell ha estat qui l’ha vist.

Recordem que des dijous a la nit se la buscava i des de diumenge s’havia fet una crida de voluntaris per ajudar a les unitats de Bombers, Mossos d’Esquadra, agents locals, Creu Roja i membres de Protecció Civil.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments