Inici Actualitat La Biblioteca de Taradell celebra aquesta setmana el 30è aniversari amb diversos...

La Biblioteca de Taradell celebra aquesta setmana el 30è aniversari amb diversos actes

0
COMPARTIR

Amb motiu del 30è aniversari de la Biblioteca Antoni Pladevall i Font s’han programat una sèrie d’activitats de celebració. Dijous a les 8 del vespre tindrà lloc un concert de versions de Bob Dylan amb la participació del grup musical Grushenka i els rapsodes Eulàlia Ripoll i Isidre Oller.

El divendres de 9 a 11 de la nit es farà una activitat només amb nens i nenes de quart i cinquè de Primària. Jeep Gasulla explicarà Contes amb pijama. Això vol dir que els assistents hauran de portar-se el sopar, el pijama i les sabatilles.

Dissabte a les 12 del migdia hi haurà un espectacle familiar de circ a la biblioteca. Anirà a càrrec de Katraska i està obert a tots els públics.

Paral·lelament, s’ha obert un concurs a instagram i twitter on sota l’etiqueta #30anysbibliotaradell es proposa penjar fotos del racó preferit de la Biblioteca (@bibliotaradell). També ofereixen l’opció d’escriure dedicatòries i muntar un photocall amb fotos instantànies que es penjaran a l’entrada.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments