Inici Actualitat La UD Taradell fitxa Gerard Pallarès com a nou entrenador

La UD Taradell fitxa Gerard Pallarès com a nou entrenador

0
COMPARTIR

La UD Taradell ha fet oficial la contractació del nou entrenador per a l’equip de Tercera Catalana. Gerard Pallarès, procedent del Tona B, serà l’encarregat de dirigir l’equip taradellenc la propera temporada. Pallarès ja va ser presentat a la plantilla aquest divendres a la nit.

Substitueix a Joan Raurell, que va agafar l’equip per les deu últimes jornades i amb l’objectiu d’assegurar la permanència. Pallarès comptarà amb l’ajuda de Jordi Peipoch i a partir d’aquesta setmana iniciarà els contactes amb els jugadors per confeccionar la plantilla.

Gerard Pallarès també havia estat director esportiu del Balenyà At., club on també va agafar les regnes de l’equip per pujar-lo de Quarta a Tercera Catalana.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments