Inici Actualitat Nova crida de voluntaris per dilluns per trobar la veïna de Sant...

Nova crida de voluntaris per dilluns per trobar la veïna de Sant Miquel de Balenyà desapareguda

0
COMPARTIR
Foto: Protecció Civil Taradell

Actualització dilluns 13:45h

Les tasques de recerca es tornaran a reprendre a 2/4 de 4 de la tarda al barri de Mont-rodon. Per aquest motiu, es fa una crida a voluntaris que vulguin ajudar a trobar la veïna de Sant Miquel de Balenyà. De moment, no hi ha cap indici.

Actualització diumenge 18:45h

Sense notícies de la veïna de Sant Miquel de Balenyà desapareguda dijous al vespre. La recerca amb voluntaris d’aquest diumenge no ha donat resultats. Per aquest motiu, es fa una nova crida per a tothom qui vulgui ajudar. El punt de trobada serà aquest dilluns a les 9 del matí al barri de Mont-rodon.

Aquest diumenge més de 300 voluntaris, en grups de 20 persones, han participat en la recerca, juntament amb dotacions terrestres dels bombers i els Mossos d’Esquadra, un helicòpter i membres de Protecció Civil.

Actualització dissabte 20:15h

Les tasques de recerca de la veïna de Sant Miquel de Balenyà que va desaparèixer dijous al vespre continuen sense donar resultats. Per aquest motiu, s’ha fet una crida de voluntaris que vulguin ajudar a trobar-la.

merce corominolaLa convocatòria és per aquest diumenge a les 9 del matí al barri de Mont-rodon (al carrer Pla de les Albes) amb l’objectiu d’intensificar la recerca.

Des de divendres al matí diverses dotacions dels Mossos d’Esquadra i Bomberes de la Generalitat tenen activat un dispositiu de recerca. També hi participen agents locals i voluntaris de Protecció Civil de Taradell. Mercè Corominola té 78 anys i en el moment de desaparèixer vestia una jaqueta blava, pantalons virolats i bambes fosques. La zona de búsqueda s’ha realitzat prop del barri de Mont-rodon de Taradell, on se l’hauria vist per última vegada.

Foto: Ajuntament Sant Miquel de Balenyà
COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments