Inici Actualitat El Taradell Camina inicia l’edició 2017 amb salut

El Taradell Camina inicia l’edició 2017 amb salut

0
COMPARTIR

Una seixantena de persones van participar aquest dijous al vespre a l’inici de l’edició 2017 del Taradell Camina. Durant la tarda va ploure a Taradell i això podria haver fet que algunes persones no s’animessin a participar-hi.

La caminada, aproximadament d’una hora, va ser la primera de les que s’aniran realitzant durant els dimarts i dijous del mes de juny i juliol pels voltants del poble. De moment, els primers participants que es van inscriure ja van rebre l’obsequi d’enguany. Es tracta d’una llanterna frontal.

El Taradell Camina pretén potenciar l’activitat física entre els taradellencs d’una manera tranquil·la, espontània i habitual. La iniciativa està organitzada per Som Dones, el Centre Excursionista Taradell i l’Ajuntament de Taradell.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments