Inici Actualitat Continua baixant l’atur a Taradell durant el maig de 2017

Continua baixant l’atur a Taradell durant el maig de 2017

0
COMPARTIR

Es manté la dinàmica a la baixa de l’atur a Taradell. Durant el mes de maig de 2017 s’han registrat sis persones menys sense feina que al mes d’abril, segons dades del departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya. Actualment, hi ha 237 taradellencs i taradellenques en situació d’atur. En comparació amb el maig de 2016, el descens és més important, ja que llavors hi havia 287 persones sense feina.

A nivell osonenc, aquest maig de 2017 deixa la xifra d’atur en 8.080 persones, és a dir, 291 menys que a l’abril. Fa un any hi havia 9.697 osonencs sense feina. Fa un any hi hava 9.475 osonencs en situació d’atur.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments