Inici Actualitat L’1 de juny es dóna el tret de sortida a la 6a...

L’1 de juny es dóna el tret de sortida a la 6a edició del Taradell Camina

0
COMPARTIR

Taradell-camina-20134

Per sisè any consecutiu es portarà a terme el Taradell Camina durant els mesos de juny i juliol. Tindrà la mateixa mecànica de sempre. Els dimarts i dijous a 2/4 de 9 del vespre qui vulgui podrà participar en les caminades proposades pel Centre Excursionista de Taradell que recorreran els voltants de Taradell.

El punt de trobada serà la Plaça de les Eres amb la voluntat de potenciar l’activitat física i els hàbits saludables. El recorregut serà aproximadament d’una hora. L’activitat està organitzada per Som Dones, l’Ajuntament de Taradell i el Centre Excursionista Taradell, amb la col·laboració Protecció Civil Taradell per controlar la mobilitat. Les inscripcions es faran una hora abans del primer dia.

Mentrestant, el 7 de juny començaran les passejades, que es faran cada dimecres, en un format més curt. Aquestes començaran a les 8 i duraran mitja hora des de la Plaça.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments