Inici Actualitat L’alumne del Col·legi Sant Genís Pau Montaña guanya el primer premi de...

L’alumne del Col·legi Sant Genís Pau Montaña guanya el primer premi de narrativa del Tinter de les Lletres Catalanes

0
COMPARTIR

Ja havia guanyat fa dos mesos un dels Premis Sambori Òmnium de la demarcació Alt Ter-Garrotxa i aquest divendres va guanyar el primer premi de narrativa escolar del cicle mitjà del Tinter de les Lletres Catalanes. El taradellenc i alumne de quart de Primària del Col·legi Sant Genís i Santa Agnès, Pau Montaña, va guanyar l’apartat de narrativa amb una obra que portava per títol ‘Quantes voltes que dóna la vida’.

L’acte de lliurament dels premis es va fer a al Casinet d’Hostafrancs a Barcelona, aquest divendres a la tarda. Allà s’hi lliuraven els guardons del Tinter de les Lletres Catalanes, que reuneix els finalistes del Premi Sambori Òmnium de narrativa escolar i els del Premi Pissiganya de poesia a nivell català.

pau-montaña-premi-sambori-20172El guardó el va rebre de mans de la consellera d’Ensenyament, Meritxell Ruix, i del president d’Òmnium Cultural, Jordi Cuixart. El premi consisteix en un trofeu, un diploma i un cap de setmana a Port Aventura.

El Sambori és un premi de narrativa en català adreçat als centres educatius de tots els Països Catalans i que té com a objectius promoure la participació en un projecte comú d’alumnes i centres de totes les terres de parla catalana i difondre l’ús del català dins de l’àmbit escolar, tot incentivant la imaginació, la creativitat i aquells valors pedagògics que es treballen en cadascun dels centres.

Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments