Inici Actualitat Uns 300 trabucaires participaran aquest cap de setmana a la Trobada nacional...

Uns 300 trabucaires participaran aquest cap de setmana a la Trobada nacional de trabucaires de Taradell

0
COMPARTIR

toca-sons 2017 trabuc

Taradell serà el centre del món trabucaire català aquest cap de setmana. El municipi acull la 35a edició de la Trobada Nacional, coincidint aquest 2017 amb el 25è aniversari de la Festa d’en Toca Sons. S’espera que diumenge el poble compti amb la presència d’uns 300 trabucaires, procedents de 32 colles diferents que formen part de la Coordinadora de Trabucaires de Catalunya.

Diumenge olor a pòlvora

Cartell-Trobada-trabucaires-2017El dia central serà el diumenge. A partir de 2/4 de 10 del matí hi haurà un esmorzar de pagès per als participants. A les 11 del matí hi haurà l’acte més institucional a la sala de plens de l’Ajuntament, on es formalitzarà el canvi de bandera amb la propera població que serà seu de la trobada.

La rua trabucaire s’iniciarà a 2/4 de 12, des de la Plaça de les Eres. Es farà un recorregut pel centre del poble on el públic i els participants s’aniran troban algunes escenes teatralitzades. Només hi haurà trabucada conjunta a l’inici de la rua i al final, tot i que durant el recorregut segurament aniran trabucant, excepte quan es facin les escenes teatralitzades.

Al migdia es farà un dinar de germanor al Centre cultural Costa i Font i a la tarda un concert amb el grup Tocats de monjo.

Dissabte amb propostes de tarda

Les activitats de la Trobada ja començaran el dissabte a partir de les 6 de la tarda. A aquesta hora es farà una ruta cultural turística per a les colles de trabucaires participants i membres de la Coordinadora de Trabucaires de Catalunya per conèixer els racons de Taradell. Al mateix temps, els comerços del poble s’han sumat a la iniciativa amb una proposta a l’estil shopping night. Tindran obertes les portes fins a les 10 de la nit i es faran propostes amb tallers per la mainada, degustació de productes locals i concerts de música dels grups locals Mirandacarnival, Inumazigh, El Noi del penjoll o Pubers.

Mentrestant, aquest dimecres al vespre hi ha el concert de música amb bandolers amb Els d’en Samarra a la Biblioteca Antoni Pladevall i Font a partir de 2/4 de 8 del vespre.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments