Inici Actualitat En 10 anys el tanatori de Taradell ha donat servei a 688...

En 10 anys el tanatori de Taradell ha donat servei a 688 difunts

0
COMPARTIR

El 19 de maig de 2007 va entrar en funcionament el tanatori municipal de Taradell. Aquest equipament permet vetllar un difunt en les hores posteriors a la seva mort i prèvies al seu enterrament o comiat, i realitzar oficis no cristians. Després de deu anys de funcionament, ha donat servei a un total de 688 difunts i a les seves respectives famílies. Aquestes dades estan comptabilitzades al tancament del mes d’abril de 2017. L’any més utilitzat va ser el 2011 amb la xifra de 88 difunts.

El tanatori no només dóna servei als habitants de Taradell, sinó que també el poden utilitzar els veïns dels municipis de Santa Eugènia de Berga, Viladrau, Sant Miquel de Balenyà i Seva, únicament a través del servei funerari que presta la Mancomunitat La Plana. Per tant, al llarg d’aquests deu anys sempre la xifra de difunts que han passat pel tanatori és superior als difuns registrats a Taradell.

Les famílies són les que decideixen si volen fer-ne ús. Per tant, no tots els difunts del poble han passat pel tanatori, ja que en alguns pocs casos hi ha famílies que han decidit contrcatar el servei d’altres empreses funeràries de la comarca. Tot i això, es calcula que més del 95% de difuns de Taradell utilitza el tanatori municipal.

Aquest és el resum del difunts per anys que han passat pel tanatori de Taradell aquests 10 anys (dades facilitades per la Mancomunitat La Plana):

usuaris-tanatori-10anys-2007-2017

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments