Inici Actualitat S’obren les inscripcions per a la 33a edició del Torneig F5 de...

S’obren les inscripcions per a la 33a edició del Torneig F5 de Taradell

0
COMPARTIR

Tot a punt per una nova edició del Torneig de Futbol 5 a Taradell que se celebrarà entre el 26 de juny i el 29 de juliol i que comptarà amb 6 categories diferents: prebenjamí, benjamí, aleví, infantil, cadet i juvenil, tots de categoria masculina.

El Torneig tindrà el sistema de competició de cada edició, quatre setmanes de lligueta i una setmana de fases eliminatòries en què tots els equips disputaran partits tant sigui per la fase final com sigui la fase de consolació. Els partits es juguen entre setmana, de 2/4 de 8 del vespre a les 11 de la nit als quatre camps de futbol sala muntats per l’ocasió i les finals es juguen el dissabte 29 de juliol, amb una jornada festiva preparada per a l’ocasió.

Inscripcions

Les inscripcions del Torneig comencen aquest dilluns 15 de maig i finalitzaran el dia 17 de juny i es poden fer a Esports Estel (en horari de botiga) o al Camp de Futbol de Taradell durant els dimarts, dimecres i divendres de 18:30h a 20:30h.

Aposta per millorar la comunicació

L’organització aquest any ha cregut convenient apostar i millorar la part comunicativa. Per això, posarà a disposició del públic una App, sota el nom ‘’F5 Taradell’’ per a mòbils i tauletes tant per al sistema IOS com Android. També es podrà seguir l’evolució del torneig via web (www.udtaradell.cat) com en els últims anys.

L’aplicació permetrà seguir els resultats i classificacions, actualitzades pocs minuts després que finalitzin els partits i també permetrà veure un calendari i horari dels partits previstos i en quins camps que es juga. L’aplicació  també permetrà que tots els equips tinguin un codi d’accés per millorar la comunicació instantània amb els equips de possibles esdeveniments, canvis o decisions en relació a partits que puguin veure’s condicionats per motius climatològics. Al mateix temps, s’enviarà un recordatori de partit a cada equip implicat unes hores abans que es disputi.

L’organització del torneig amb la col·laboració de l’empresa Goufone, instal·larà wifi gratuït a les instal·lacions de la Roureda perquè la gent pugui consultar els resultats. L’aplicació es podrà descarregar a finals de maig.

L’organització va a càrrec de la Unió Deportiva Taradell amb la col·laboració de Powerade, Aquarius, Esports Estel, Jodul, Grup Carrera i Certis i té el suport de l’Ajuntament de Taradell i la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments