Inici Actualitat La UD Taradell fa un pas important en guanyar al camp del...

La UD Taradell fa un pas important en guanyar al camp del Tona B

0
COMPARTIR

udtaradell-tonab-2016A falta de dues jornades per la conclusió de la lliga de Tercera Catalana la UD Taradell haurà de sumar el màxim de punts possibles per assegurar la permanència. Tot i això, aquest dissabte a la tarda va aconseguir fer un pas important en guanyar al camp del Tona B, un rival directe, per 0 a 1.

Els taradellencs van saber patir en diversos moments del partit, però van jugar amb molta seriositat i responsabilitat. A la primera part hi va haver poques ocasions, tot i que els locals van portar més el pes del partit. Amb l’empat inicial es va arribar al descans.

Només començar va arribar l’únic gol del partit. Unes mans a l’àrea del Tona van ser jutjades com a penal per l’àrbitre. Jordi Pladevall Puigdesens, que acabava d’entrar, va transformar el penal. Els locals van apretar i cinc minuts després al 60 van tenir una doble oportunitat, que en última instància va rebutjar Tala. Al 63 podria haver arribat el 0 a 2. En una falta directa, Tala va estavellar la pilota al travesser. A l’equador del segon temps, de nou, el Tona va tenir l’oportunitat d’empatar però Nil ho va evitar.

A mesura que passaven els minuts, el Taradell va saber aguantar l’avantatge. A l’últim minut, Joel va ser expulsat i l’equip taradellenc va haver de patir per conservar la victòria.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments