Inici Actualitat Taradell parla d’hàbits cívics, actituds i mascotes a la 9a Festa del...

Taradell parla d’hàbits cívics, actituds i mascotes a la 9a Festa del Civisme

0
COMPARTIR

9a-festa-civisme-2017

El Bosc del Pujoló va acollir aquest dissabte al matí la 9a Festa del Civisme de Taradell. Tot un matí d’activitats amb les mascotes com a principals protagonistes. I és que l’activitat més lluïda era el concurs de mascotes, per escollir la més taradellenca, més eixerida i més elegant. Una quinzena de persones amb les seves mascotes van participar-hi desfilant davant del públic que era qui podia votar. També es va fer alguna demostració d’habilitats de les mateixes mascotes.

9a-festa-civisme-20172Mentrestant, la resta podia participar en un concurs ràpid de dibuix o pintar un gran mural, que havia elaborat l’il·lustrador Guillem Gonzalo. També hi havia un espai dedicat a actituds sostenibles en l’ús de l’energia o un castell inflable. L’activitat havia començat a les 10 del matí amb una xocolatada popular.

A continuació podeu veure algunes imatges de l’ambient i el concurs de mascotes:

muntatge-9a-festa-civisme-2017

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments