Inici Actualitat El taradellenc Jordi Font estrena ‘Esquerdes parracs enderrocs’ al TNC

El taradellenc Jordi Font estrena ‘Esquerdes parracs enderrocs’ al TNC

0
COMPARTIR

jordi font espectacle brossa 2017

Sota la direcció de Carles Santos i Jordi Oriol, la companyia IT Teatre estrena aquest dijous l’espectacle ‘Esquerdes parracs enderrocs‘. Una obra que compta amb el taradellenc Jordi Font en el repartiment de nou actors que pujaran a l’escenari de la Sala Tallers del Teatre Nacional de Catalunya (TNC). Serà la segona vegada que hi actui Font després d’estrenar a l’octubre ‘Llull a la ciutat nova’. En aquest cas, serà amb IT Teatre, nova companyia de graduats en arts escèniques de l’Institut del Teatre que els permet treballar en una creació artística professional.

L’obra posa en escena el particular món de la poesia de Joan Brossa i compta amb la col·laboració de l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC). Es podrà veure de l’11 al 21 de maig, i també als centres de Vic i Terrassa de l’Institut del Teatre l’1 i 8 de juny, respectivament.

Aquí podeu veure un tràiler de l’espectacle:

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments