Inici Actualitat Taradell celebra dissabte la 9a edició de la Festa del Civisme

Taradell celebra dissabte la 9a edició de la Festa del Civisme

0
COMPARTIR

festa-civisme-20152L’Ajuntament de Taradell organitza aquest dissabte al matí la 9a edició de la Festa del Civisme. Una iniciativa que pretén conscienciar de la importància de mantenir uns hàbits de respecte als espais comuns, ja sigui dels propis taradellencs com de les seves mascotes.

Per aquest motiu, com és habitual hi haurà un concurs de mascotes on després d’una petita desfilada es valorarà la més eixerida, elegant i més taradellenca. Serà a les 11 del matí. I tot seguit, es farà una demostració de talents.

Abans, però, a les 10 hi haurà una xocolatada popular i durant tot el matí un concurs de dibuix ràpid per a nens i nenes de 2 a 13 anys. També està previst la creació d’un mural col·lectiu amb la participació de l’i·lustrador, Guillem Gonzalo.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments