Inici Actualitat Aquests són els taradellencs que han trobat els 4 llibres amagats pels...

Aquests són els taradellencs que han trobat els 4 llibres amagats pels 10 anys de Taradell.com

0
COMPARTIR

llibres-amagats-aniversari-web-2017

La gimcana literària que proposàvem amb motiu del desè aniversari de Taradell.com ja té afortunats. A quarts de 2 del migdia s’ha trobat l’últim dels quatre llibres amagats per diferents indrets de Taradell. Des de les 9 del matí s’han donat pistes (un total de 7) a través de les xarxes socials (facebook, twitter i instagram) i la mateixa web per ajudar a trobar-los.

llibre-amagat-campanar-2017Els llibres estaven amagats al Campanar, a la Torre de Don Carles, a la Font Gran i al Castell. Estaven embolicats en plàstic perquè no es fessin malbé i portaven un petit escrit on es felicitava al trobador i se li demanava que es fes una foto amb el llibre trobat i ho compartís per les xarxes socials o ens ho enviés per mail. L’objectiu era poder ensenyar qui eren els afortunats. Els quatre llibres eren d’autors taradellencs i han estat comprats a les llibreries del poble.

El primer llibre (pistes del Llibre 4) en trobar-se ha estat el que hi havia amagat al Campanar de Taradell. Just a la base, tocant a la porta i a dins d’una espitllera, hi havia ‘Quan vaig fer vuit anys’ d’Antoni Pladevall Arumí. Les taradellenques que l’han trobat han estat l’Aina Altimir i l’Anna Masgrau cap a un quart d’11 del matí.

llibre-amagat-torre-don-carles-2017Quasi al mateix temps s’ha trobat el segon (Llibre 2). Es tractava de ‘Parlem d’economia amb els joves’ d’Enric Casulleras, que estava amagat just a l’obertura que hi ha a sobre de la porta inferior de la Torre de Don Carles. En Salvador Márquez i el seu fill han estat els trobadors d’aquest llibre.

llibre-amagat-font-gran-2017La resta de llibres s’han fet esperar més. Cap a quarts de 12 s’ha trobat el tercer (Llibre 1) a la Font Gran. Estava amagat just en un lateral del pont de fusta que creua la riera de Taradell. La trobadora ha estat l’Anna Martí que s’ha endut la publicació ’16 caminades gorgues i salts d’aigua de la Catalunya Central’ de Xavier Blancafort.

Finalment, el quart llibre (Llibre 3) s’ha fet esperar més. I és que és el que estava més ben amagat i més lluny. Estava al Castell de Taradell, just darrere del monòlit que té la placa commemorativa de la seva antiguitat. S’ha trobat cap a quarts de 2 del migdia i després de donar totes les pistes. Els trobadors han estat Cristian Torres, Sílvia Arau i la seva filla, Abril. Es tracta del primer llibre de la col·lecció de Casablanca sobre el ratolí Fermí ‘La visita de la Valentina’.

llibre-amagat-castell-2017

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments