Inici Actualitat La taradellenca Anna Ramírez guanya la Titan Desert 2017

La taradellenca Anna Ramírez guanya la Titan Desert 2017

0
COMPARTIR
anna-ramirez-guanya-titan-desert-2017
Foto: Titan Desert

La taradellenca, Anna Ramírez, s’ha adjudicat aquest divendres la Titan Desert 2017. És la segona vegada que guanya la prova d’orientació en btt més dura, després de fer-ho el 2015. La taradellenca (Esteve-KH7) ha controlat la cursa en les tres últimes etapes, després d’imposar-se en la jornada de dimarts.

Aquest divendres, en l’etapa més curta (51 kms), ha arribat a tan sols 18 segons de la vencedora Olga Echenique. A la general s’ha imposat amb més de 48 minuts respecte a la segona classificada, Ramona Gabriel.

L’altre taradellenc, Roger Tuneu, també ha arribat a la meta de Maadid, malgrat que va estar a punt d’abandonar després de no poder disputar la segona etapa per problemes estomacals. Malgrat aquest contratemps, va completar la resta d’etapes.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments