Inici Actualitat Davallada important de l’atur a Taradell durant l’abril de 2017

Davallada important de l’atur a Taradell durant l’abril de 2017

0
COMPARTIR

aturL’atur durant el mes d’abril de 2017 va baixar de forma important a Taradell. Segons dades del departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, hi ha 243 taradellencs registrats sense feina. És a dir, 13 persones menys que al mes de març. Aquesta important davallada ho és més si es compara amb la que hi havia al mateix mes el 2016. Llavors, eren 317 els taradellencs sense feina.

A nivell osonenc, aquest mes d’abril de 2017 ha tornat a registrar un descens. El nombre de persones sense feina és de 8.371 osonencs, és a dir, 344 persones menys que al març. Fa un any hi havia 9.697 osonencs sense feina.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments